سبد خرید
فنس الکتریکی چیست؟

فنس الکتریکی چیست؟

0
1 ماه قبل
زمان تقریبی مطالعه: ( کلمات )

فنس الکتریکی نوعی از حصار است که در آن برخلاف حصارکشی سنتی با فنس توری فلزی، سیم خاردار، حصار چوبی و حتی دیوارکشی از انرژی الکتریسیته هم مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب خواهیم دید فنس الکتریکی چیست، کاربرد و موارد استفاده حصار برقی، مزایا و معایب فنس برقی و نحوه اجرا و آموزش ساخت فنس الکتریکی را بررسی خواهیم کرد.

توجه : این مقاله جهت آشنایی شما با فنس الکتریکی بوده و آیرونید در زمینه فروش این محصول فعالیتی ندارد

این مقاله به منظور آشنایی شما با فنس الکتریکی تدوین شده است. فنس الکتریکی، که به عنوان یک سیستم حفاظتی پیشرفته شناخته می شود، به طور خاص برای جلوگیری از ورود غیرمجاز و حفاظت از املاک و دارایی ها طراحی شده است. این نوع فنس ها از ولتاژ بالا برای ایجاد یک مانع الکتریکی استفاده می کنند که می تواند به عنوان یک بازدارنده مؤثر عمل کند.

آیرونید به عنوان یک تأمین کننده محصولات فولادی، در زمینه فروش فنس الکتریکی فعالیتی ندارد و تمرکز اصلی آن بر روی دیگر محصولات فولادی و پروفیل ها است. لذا اگر به دنبال اطلاعات بیشتر یا خرید فنس الکتریکی هستید، توصیه می شود به مراکز تخصصی در این زمینه مراجعه کنید.

در ادامه، برخی از ویژگی ها و مزایای فنس الکتریکی را بررسی می کنیم:

  • ایمنی بالا: این سیستم ها به دلیل بازدارندگی قوی، از ورود غیرمجاز به محوطه های حساس جلوگیری می کنند.
  • شناسایی ورود غیرمجاز: فنس های الکتریکی قادر به شناسایی و هشدار در مورد هرگونه تلاش برای نفوذ هستند.
  • نصب آسان: در بسیاری از موارد، نصب این سیستم ها سریع و آسان است و می توان آنها را در مکان های مختلف به کار برد.
  • قیمت مناسب: با توجه به امکانات و امنیتی که فراهم می کنند، این فنس ها به عنوان یک گزینه اقتصادی محسوب می شوند.

در نهایت، اگرچه آیرونید در زمینه فروش فنس الکتریکی فعالیت ندارد، اما امیدواریم این مقاله به شما در درک بهتر این محصول و کاربردهای آن کمک کند.

فنس الکتریکی چیست؟

فنس الکتریکی یکی از روش های محبوب برای ایجاد حفاظت و امنیت در محیط های مختلف است. این نوع فنس، از یک سیستم الکتریکی استفاده می کند که به وسیله یک ترانسفورمر و یا باتری برقی تغذیه می شود تا شوک الکتریکی به افرادی که سعی در تجاوز به محیط حفاظت شده دارند، ایجاد شود.

فنس الکتریکی معمولا برای حفاظت از مزارع، محوطه های صنعتی، خانه ها و حتی انبارها استفاده می شود. این نوع فنس، به دلیل قابلیت اعمال شوک الکتریکی بر روی تعداد زیادی از تجاوز کنندگان، بسیار موثر است.

فنس الکتریکی معمولا از موادی مانند فولاد، آلومینیوم یا پلاستیک ساخته می شود و دارای بخش های مختلفی مانند پست ها، سیم ها و شوک دهنده ها است. همچنین، این نوع فنس معمولا به صورت موازی با یک فنس ساده فلزی نیز نصب می شود تا امکان دسترسی به فنس الکتریکی برای تعمیرات و نگهداری فراهم شود.

در نهایت، فنس الکتریکی یک راه حل اقتصادی و موثر برای حفاظت از محیط های مختلف است که به دلیل قابلیت اعمال شوک الکتریکی، از توانایی بالایی برای جلوگیری از تجاوز کنندگان برخوردار است. اما قبل از استفاده از این نوع فنس، بهتر است با قوانین و مقررات مربوطه آشنا شده و از نصب و استفاده صحیح آن اطمینان حاصل کرد.

سیستم حصار برقی یا فنس الکتریکی شامل دستگاهی به نام انرژی دهنده برق، سیم فلزی و میله ای است که برای هدایت برق به داخل زمین مورد استفاده قرار می گیرد.

انرژایزر برق امکان دارد برق خود را از یک پریز استاندارد 110 ولت یا 220 ولت تامین کند، اما آمپر واقعی بیشتر به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می کند. هر ثانیه یا بیشتر، یک پالس انرژی الکتریکی قوی از سیم به سمت میله اتصال به زمین فرستاده می شود.

مطلب کاربردی: مجوز فنس کشی زمین

مزایای استفاده از فنس الکتریکی یا حصار برقی

ایمنی؛ حصار برقی جایگزین ایمن تری نسبت به حصارهای معمولی مثل سیم خاردار و فنس توری(یا فنس باغی که با عنوان توری حصاری یا فنس فلزی هم شناخته می شود از بافتن سیم مفتول گالوانیزه یا سیاه ساخته شده و از آن برای فنس کشی یا حصارکشی دور باغ و محوطه ها مورد استفاده قرار می گیرد) ارائه می دهد و همینطور نسبت به بسیاری از انواع حصارها که به شکل معمول دام ها را می برند، خراش می دهند و زخمی می کنند، ضرر کمتری دارد.

انعطاف پذیری؛ گزینه های طراحی با سیستم های حصار الکتریکی جدید بسیار منعطف خواهد بود، طراحی حصار شما می تواند دائمی، نیمه دائمی یا قابل حمل باشد و در اکثر محیط ها یا شرایط جغرافیایی قابل اجرا می باشد.

سهولت نصب و اجرا؛ سیستم های فنس الکتریکی با حداقل ابزار استاندارد به سرعت نصب می شوند و این موجب صرفه جویی در زمان و نیروی کار است.
قیمت ارزان و هزینه مقرون به صرفه؛ صرفه جویی در هزینه حصار برقی در مقایسه با دیگر فنس های حصاری.

اثربخشی؛ بیشتر حیوانات به اندازه کافی قوی می باشند که از موانع فیزیکی فرار کنند. یک بازدارنده روانی، مثل فنس الکتریکی و برقی، اثربخشی موانع موجود را بهبود می بخشد.

معایب فنس الکتریکی

  • هزینه نگهداری و تعمیر؛ یکی از معایب عمده نصب حصار برقی این است که نیاز به نگهداری منظم دارد.
  • مجوز استفاده فنس الکتریکی؛ هر کشور یا منطقه ای قوانین و مقررات مختلفی برای حصارکشی و فنس کشی دارد، علی الخصوص فنس الکتریکی که در اکثر کشورها نیاز به مجوز دارد.
  • خطر آتش سوزی؛ مشکل دیگر حصار الکتریکی این است که باید دائماً محیط اطراف آن را چک کنید. در صورتی که درختان و علف ها به درستی کوتاه نشده باشند، می تواند خطر آتش سوزی را به همراه داشته باشد.
  • نصب توسط نصاب حرفه ای؛ باید مطمئن شوید که حصار به درستی به زمین وصل شده باشد، در غیر این صورت امکان دارد خطرناک یا بی اثر شود، بنابراین حتماً باید از نصاب مجرب برای نصب و اجرای فنس برقی بهره جست.

کاربرد و موارد استفاده از فنس الکتریکی

از فنس الکتریکی در موارد زیادی مورد استفاده قرار می گیرد. بعضی از مهم ترین کاربردها عبارت هستند از:

  • کاربرد اصلی حصار برقی برای مزارع نگهداری دام و حیوانات اهلی برای جلوگیری از خروج آن ها و یا ورود حیوانات وحشی می باشد.
  • گاهی برای محافظت از مناطق نظامی و مسکونی هم از این محصول استفاده می گردد.
  • زندان ها امکان دارد از فنس های برقی محصور شده با سیم خاردار استفاده کنند تا از فرار زاندانیها جلوگیری کنند.
  • در مرز بین کشورها هم برای جلوگیری از ورود و خروج غیرقانونی از حصار الکتریکی ترکیبی با فنس و سیم خاردار مورد استفاده قرار می گیرد.

آموزش نحوه اجرا، نصب و ساخت فنس الکتریکی

در ساخت فنس الکتریکی 6 مرحله وجود دارد که باید گام به گام اجرا شود:

  1. نوع حصار برقی مورد نیاز خود را مشخص کنید؛ در صورتی که به یک حصار قابل حمل نیاز دارید، تجهیزات سبک وزن مثل پلی وایر و نوار، پایه های پلاستیکی، منبع برق باتری دار را تهیه کنید. در صورتی که به حصار الکتریکی دائمی نیاز دارید، عایق های باکیفیت، الکتروچوب خود عایق یا پایه های چوبی خریداری کنید.
  2. نوع حیوانی را که می خواهید حصار بکشید مشخص کنید؛ برای حصار اسب ها باید از طناب و نوار که قابل مشاهده هستند، استفاده گردد. برای حیواناتی مثل گاو و گوسفند که کندتر حرکت می کنند می توان از سیم فولادی یا پلی وایر استفاده کرد.
  3. منبع انرژی برق مناسب را انتخاب کنید؛ نوع منبعی که انتخاب می کنید به طول حصار، میزان پوشش گیاهی که امکان دارد روی سیم حصار رشد کند، نوع مواد حصار، نوع حیوانات و اینکه آیا منبع برق 230 ولتی به راحتی در دسترس است یا نه، بستگی دارد.
  4. مکان ترمینال زمین را برنامه ریزی کنید؛ برای اینکه حصار برقی به درستی کار کند، باید شرایط بهینه برای عملکرد خود داشته باشد. برای مثال، جریان الکتریکی در شرایط مرطوب بهتر از شرایط خشک کار می کند.
  5. در مرحله بعدی ساخت حصار الکتریکی، آن را تست کنید؛ حصار باید حداقل 3000 ولت داشته باشد. در صورتی که کمتر باشد، دام شوک کافی نمی گیرد و مشکل ایجاد می کند.
  6. خطوط نرده را نصب کنید؛ سیم کششی بالا یا الکترو طناب و نوار خود را با عایق ها وصل کنید، بسته به نوع حصاری که می کشید.

قیمت هر متر فنس الکتریکی

در بالا سعی کردیم توضیح دهیم که فنس الکتریکی چیست، بعد مزایا و معایب فنس برقی را بررسی کردیم و پس از آن مراحل نصب و روش اجرا و ساخت حصار فنس الکتریکی را گام به گام آموزش دادیم. حال زمان صحبت درباره قیمت فنس الکتریکی می باشد.

با توجه به اینکه تجهیزات خاصی در توری فنس برقی استفاده می شود، مسلما قیمت فنس الکتریکی هم نسبت به فنس های معمولی بیشتر خواهد بود. همانطور که اشاره کردیم قیمت گذاری این محصول بر اساس متر مربع صورت می گیرد. فراموش نکنید که فنس برقی هم مثل هر محصول دیگری درجه بندی مختلفی دارد، بنابراین قیمت آن هم متنوع خواهد بود.

توجه : این مقاله جهت آشنایی شما با فنس الکتریکی بوده و آیرونید در زمینه فروش این محصول فعالیتی ندارد و تنها به فروش توری فنس فلزی می پردازد.

0
دیدگاه شما آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند
دسترسی سریع
آیرونید، مرکز بزرگ فروش انواع آهن آلات در ایران است که تیرآهن، میلگرد، نبشی، پروفیل، ورق، فنس و … را با بهترین کیفیت و قیمت از کارخانه های تولید کننده مطرح، تامین می کند. این مجموعه سال هاست که فعالیت حرفه ای خود را ادامه داده و توانسته رضایت افراد بسیاری را جلب کند. برای اطلاعات بیشتر و خرید آهن آلات همین حالا با ما تماس بگیرید.
چگونه اعتماد کنیم
آدرس دفتر مرکزی
طراحی شده در استودیو دیزاین الفبا وب
فیلترها
دسترسی
رتبه بندی
افزودن به کارت
توضیحات