سبد خرید
انواع سیم خاردار + قیمت و خرید

انواع سیم خاردار + قیمت و خرید

0
5 Month Ago
Estimated reading time:( words )

لیست عناوین

اگر می خواهید با انواع سیم خاردار آشنا شوید این مطلب مرجع خوبی برای شماست، سیم خاردار نوعی مفتول است که طی فرآیندهای خاص به تیغ های تیز و برنده مجهز می شود، این محصول دارای انواع مختلفی است، می توان گفت سیم خاردارهای موجود در بازار از جنبه های مختلف نظیر شکل ظاهری، ساختار، جنس مفتول و حتی نوع خار به دسته بندی های مختلف تقسیم می شوند.

به طور کلی سیم خاردار در انواع مختلفی روانه بازار می شود و انواع سیم خاردار ابزار مناسبی جهت حصارکشی و مرزبندی به شمار می روند. اگر قصد خرید سیم خاردار برای حصارکشی یا هر نوع کاربرد دیگر را دارید، ابتدا باید انواع سیم خاردار موجود در بازار را بشناسید. انواع سیم خاردار + قیمت و خرید

سیم خاردار یکی از محصولات مورد نیاز در صنایع مختلف است که در مجموعه آیرونید با بهترین قیمت و کیفیت بالا عرضه می شود. این محصول از دو دسته سیم خاردار خطی و حلقوی، تیغی سوزنی و تیغی تبری گالوانیزه تشکیل شده است و به دلیل کاربردهای گسترده اش، طرفداران بسیار زیادی دارد.

سیم خاردار ها کاربرد های زیادی دارند. به طور کلی می توان گفت که از سیم خاردارها در هر مکانی که به محافظت نیاز است مورد استفاده قرار می گیرد که از جمله این مواد عبارت است از:

  • ساختمان های نیمه کاره
  • زمین های کشاورزی و باغات
  • مراکز نظامی و پادگان ها
  • کارخانجات

انواع سیم خاردار + قیمت و خرید

لیست انواع سیم خاردار

سیم خاردار، معمولا به عنوان حصار استفاده می شود. بسیاری از انواع سیم خاردار شامل دو سیم طولی بوده که به یکدیگر تابیده می شوند، یک کابل را تشکیل می دهند و خارهای آن مثل فنر به دور یک سیم یا هر دو سیم کابل، در فواصل معین پیچیده می شوند. امروزه سیم خاردار تنوع بسیار زیادی پیدا کرده و تنها با پیچ خوردن سیم ها به یکدیگر ایجاد نمی شوند. با این حال، سیم خاردار پیچ خورده دوتایی، استحکام بیشتری دارد و اجازه انقباض و انبساط را بدون شکستگی فراهم می کند. همینطور خارها به منظور ایجاد نقاط تیزتر به صورت مورب بریده می شوند. در این بخش از مقاله انواع سیم خاردار معرفی خواهند شد.

از آنجایی که سیم خاردار ابزار جدی در امور نگهداری و حفاظت محسوب می شود، انتخاب مناسب این محصول نیازمند مطالعه دقیق و مقایسه جزئیات فنی آن است. ویژگی هایی چون نوع سیم، ضخامت، مقاومت، قطر، و طول آن از جمله نکات حیاتی هستند که در هنگام خرید لازم است به آن ها توجه کنید. سیم خاردار می تواند از لحاظ شکل ظاهری، تعداد رشته های سیم، جنس مفتول و تعداد خار به دسته بندی های مختلف تقسیم شود. در جدول زیر شما می توانید به شکل یکجا انواع دسته بندی ها را به وضوح مشاهده کنید:

نوع دسته بندی سیم خاردار انواع
شکل ظاهری خطی

حلقوی

ساختار تک سیم

دو سی

جنس پلی وینیل کلراید (PVC)

گالوانیزه

نوع خار تک خار

دو خار


آشنایی با انواع سیم خاردار

یکی از مهمترین دسته بندی هایی که برای انواع سیم خاردار در نظر گرفته می شود، شکل ظاهری آن ها می باشد. به طور کلی سیم خاردارهای موجود در بازار به دو دسته تقسیم می شوند: خطی و حلقوی. احتمالا با شنیدن نام این دو نوع مفتول خاردار(خطی، حلقوی) بتوان تفاوت آن ها را حدس زد. البته اگر به سیم های خاردار توجه کرده باشید، مطمئنا تمایز این دو گروه برای شما آشکار خواهد بود.

انواع سیم خاردار + قیمت و خرید

لیست قیمت سیم خاردار (کلیک کنید)

سیم خاردار حلقوی

سیم خاردارهای حلقوی ظاهر حلقوی دارند. در واقع آن ها نه در امتداد یک خط راست، بلکه به شکل حلقه حلقه ساخته می شوند. سیم خاردار حلقوی امنیت نسبتا بیشتری دارند. یکی از مهمترین ویژگی های خاردار حلقوی استفاده از فنر در ساخت آن است، که باعث ایجاد کشش بالا میشود. همینطور استحکام و مقاومت خوبی را در این نوع محصول به وجود آورده است. اگر به مراکز فوق امنیتی یا نظامی مثل پادگان، سفارت خانه ها، فرودگاه ها و… مراجعه کرده باشید این سیم خاردارها را دیده اید. سیم خاردارهای حلقوی هم دقیقا به دو دسته مختلف تقسیم می شوند:

  • سیم خاردار حلقوی سوزنی
  • سیم خاردار حلقوی تیغی (بعضی از مواقع امکان دارد به جای سیم خاردار تیغی از عبارت سیم خاردار اسرائیلی هم استفاده شود. )

تفاوت سیم یا مفتول خاردار تبری و سوزنی تنها به نحوه بارگذاری خار محدود می شود. در سیم خاردارهای سوزنی خار به شکل یک مفتول کوچک به دور بدنه اصلی محصول متصل می شود، اما در سیم خاردارهای تبری، خار با کمک ورق گالوانیزه و به شکل تیغ به بدنه اصلی اضافه می شود.

انواع سیم خاردار + قیمت و خرید

سیم خاردار خطی

سیم خاردار خطی به شکل یک خط راست تولید می شود. این سری از محصولات که با ضخامت های 2 الی 2.5 میل تولید می شوند، کشش مناسبی دارند. این محصول در زمان حصارکشی هم به شکل یک خط راست نصب می شود. به خاطر صاف بودن سیم ها معمولا فاصله بین تیغ ها متراکم تر می باشد.

برای این نوع کاربردها نوع خطی این محصول به دلیل مقاومت کافی و آسان بودن نصب و حمل آن گزینه مناسبی است. علاوه بر این همانطور که ذکر شد قیمت سیم خاردار خطی نسبت به سایر انواع آن بسیار پایین تر است.

سیم خاردارهای خطی امنیت کمتری نسبت به سیم خاردارهای حلقوی دارند، بنابراین بیشتر برای حصارکشی زمین های کشاورزی، باغچه و… مورد استفاده قرار می گیرند. سیم خاردارهای خطی خود به دو گروه تقسیم می شوند:

  • سیم خاردار خطی سوزنی
  • سیم خاردار خطی تبری (تیغی)

انواع سیم خاردار + قیمت و خرید

قیمت سیم خاردار (کلیک کنید)

سیم خاردار با تیغ های جوش داده شده

این مدل، یکی از انواع سیم خاردار بوده که از تیغه های مستقیمی که به هم جوش داده شده اند، ساخته شده. سیم خاردار با تیغ های جوش داده شده، یک شکل بسیار کاربردی از سیم خاردار در بحث امنیت می باشد. همینطور به خاطر ظاهر بی عیب و نقصش، فوق العاده رضایت بخش به نظر می رسد. این محصول با کمک فولاد فرآوری شده درجه یک تولید می شود و همینطور دارای فولاد کربنی می باشد. ضخامت سیم هسته 2.5 میلی متر و ضخامت ورق تقریباً 0.5 میلی متر می باشد. این مدل، عمدتاً به عنوان حصار نگهبانی و همینطور برای اهداف نظامی مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند محافظتی عالی را تضمین کند.

سیم خاردار با روکش پی وی سی

این محصول یکی دیگر از انواع سیم خاردار می باشد که عمدتاً برای نرده های امنیتی مورد استفاده قرار می گیرد. سیم خاردار با روکش پی وی سی، سیمی می باشد که با وینیل پوشانده شده. روکش پی وی سی نه تنها احتمال زنگ زدگی سیم را کاهش می دهد، بلکه تأثیر زیادی بر استحکام آن دارد. زمان کار، سایش بین سیم ها به خاطر پوشیده شدن با وینیل به طور عمده کاهش پیدا می کند. این محصول به طور عمده در مهندسی اقیانوس و توسط بیل های بزرگ و ماشین های آبیاری مورد استفاده قرار می گیرد. به طور معمول، این مدل سیم خاردار دارای 2 سیم پیچ خورده و دارای 4 خار می باشد که در فاصله تقریباً 65 تا 120 میلی متر از یکدیگر قرار دارند. ضخامت پوشش PVC هم از 0.4 میلی متر تا 0.6 میلی متر متغیر می باشد.

سیم خاردار خطی

سیم خاردار خطی یکی از انواع سیم خاردار بوده که کشش بالایی دارد و برای اهداف امنیتی بسیار خوب عمل می کند. طول خارهای این سیم تقریباً 13 تا 20 میلی متر بوده و هر خار تقریباً 60 میلی متر از همسایگان خود فاصله دارد. همینطور سیم و خارها هر دو از جنس گالوانیزه می باشند تا دچار خوردگی نشوند. در حال حاضر، این نوع در بسیاری از کشورها برای تأسیسات امنیتی، ساختمان های دولتی، بازداشتگاه ها و تأسیسات نظامی مورد استفاده قرار می گیرد. طول خارها و فاصله خارها با توجه به کاربرد سیم خاردار و طول آن ها، امکان دارد متفاوت باشد. خارهای این نوع سیم خاردار به صورت فنر پیچ خورده می باشند و دارای 4 میخ می باشند.

سیم خاردار حلقوی

سیم خاردار حلقوی یکی دیگر از انواع سیم خاردار بوده که از آن در نرده های زنجیره ای یا برای نرده های فلزی منبسط شده برای اهداف امنیتی شدید مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع سیم خاردار با لبه های تیز، خاصیت مقاومت در برابر زنگ زدگی دارد و بسیار سفت و پایدار می باشد. عمدتا از آن برای حصار فرودگاه، زمین شمشیربازی، مزرعه، زندان، حصار کارخانه، حصار محل های مسکونی و حصار بزرگراه استفاده می گردد. این محصول معمولاً از فولاد ضد زنگ با قطر تقریبی 3 میلی متر ساخته می شود.

مقاومت کششی این سیم 1235 N/m^2 می باشد و تنوع رنگی زیادی دارد. نصب و حذف سیم خاردار حلقوی نسبت به دیگر انواع سیم خاردار بسیار راحت می باشد. سیم خاردار حلقوی عمدتاً به خاطر ظاهر زیبایی که دارد، شناخته شده است، همینطور عملکردی عالی دارد و بسیار مقرون به صرفه می باشد. این سیم خاردار به راحتی قابل نصب می باشد، استحکام کششی بالایی دارد و دارای انعطاف پذیری عالی می باشد. همینطور سیم خاردار حلقوی دارای یک پوشش روی یکنواخت می باشد که از عدم خوردگی آن اطمینان حاصل می کند.

سیم خاردار تک تاب

سیم خاردار تک تاب یکی از انواع سیم خاردار بوده که عمدتا در نرده های امنیتی که دارای لبه های تیز می باشند، مورد استفاده قرار می گیرد. مواد مورد استفاده برای این نوع سیم می تواند سیم فولادی گالوانیزه، سیم فولادی ضد زنگ، سیم فولادی کم کربن و سیم آهنی با روکش PVC در رنگ های مختلف باشد. این مدل در اندازه های مختلفی عرضه می شود، اما فاصله تقریبی خارها از یکدیگر 3 تا 6 اینچ می باشد. این سیم حصار بیشتر در زندان ها، ساختمان های دولتی، میادین نظامی، بازداشتگاه ها، حصار خانه ها، حصار جامعه و اماکن امنیت ملی مورد استفاده قرار می گیرد.

سیم خاردار سنتی

این سیم یکی دیگر از انواع سیم خاردار بوده که با کمک دستگاه سیم خاردار و به روش چرخاندن رشته سیم های بلند و نوک تیز ساخته می شود. برای ساخت سیم خاردار سنتی می توان از فولاد گالوانیزه یا کم کربن استفاده کرد. سیم ها می توانند دارای روکش پی وی سی، روی یا حتی آهن باشند. سیم ها به این دلیل روکش می شوند تا اطمینان حاصل گردد که خوردگی به حداقل می رسد. سیم خاردار سنتی عمدتاً برای حصارکشی زمین، قفس حیوانات، امنیت خانه و امنیت تجاری مورد استفاده قرار می گیرد. نکته مهمی که باید در مورد این نوع سیم بدانید این بوده که در زمان نصب، نیازی به کشش ندارد و همینطور خارها بین سیم ها ثابت می شوند.

سیم خاردار دو تاب

سیم خاردار دو تاب یکی دیگر از انواع سیم خاردار بوده که با چرخاندن سیم به دور خود، فواصل معین در آن ایجاد می شود. سازندگان با کمک الگوهای پیچشی مختلف، تنوع بسیاری در این نوع سیم ایجاد می کنند. غالبا سیم خاردار دو تاب از فولاد گالوانیزه گرم ساخته شده. اما گاهی اوقات، این نوع سیم دارای روکش پلاستیکی هم است. نام دیگری که برای این نوع سیم خاردار به کار می رود، سیم خاردار معکوس است این سیم از نظر فاصله بین خارها کاملاً شبیه به همتای تک پیچ خود می باشد. چرا که خارهای آن تقریباً 3 تا 6 اینچ از یکدیگر فاصله دارند. سیم خاردار دو تاب عمدتاً برای حفاظت از جنگل ها، دامپروری، صنایع، بزرگراه ها و کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد.


دسته بندی سیم خاردار از نظر ساختار

مفتول سیم خاردار از لحاظ ساختار هم در دو طبقه گروه بندی می شود. این دو گروه با نگاه بسته تر به سیم خاردار به وضوح قابل مشاهده می باشد. در واقع با یک نگاه می توان به این مسئله پی برد که محصول حاضر تک سیم است یا دو سیم!

سیم خاردار تک سیم – سیم خاردار تک رشته ای

در نمونه های تک سیم تنها یک رشته سیم وجود دارد که به وسیله اضافه شدن خارها به سیم خاردار تبدیل شده اند. در چنین محصولاتی خبری از سیم پیچی نبوده و تنها یک رشته در ساختار اصلی محصول به کار برده شده می باشد. این مدل قدرت تحمل بارهای سنگین را ندارد، بنابراین برای حصارکشی های جزئی، مثلا حصارکشی زمین دام، استفاده می شود.

سیم خاردار دو سیم

در سیم خاردار های دو سیم از دو رشته سیم برای ساخت محصول مفتول خاردار به کار می رود، به طوری که این دو رشته به خوبی در هم تنیده می شوند، دقیقا مشابه ساقه های گیاهی که به دور هم رشد می کنند. در نهایت با اضافه شدن خارها محصول نهایی آماده به کار می رود. بدیهی است تحمل بار در این گروه از محصولات بیشتر است، پس در پروژه هایی که حساسیت بیشتری دارند، مشاهده می شود.

انواع سیم خاردار + قیمت و خرید


انواع سیم های خاردار از نظر نوع خار

تا به اینجا انواع سیم خاردار از لحاظ شکل ظاهری، تعداد سیم و جنس مفتول را بررسی کردیم. اما بهتر است بدانید مفتول های خاردار موجود در سطح بازار از لحاظ نوع خار هم تفاوت های زیادی با هم دارند. در این بخش بد نیست به این سری از تفاوت ها هم اشاره کنیم:

سیم خاردار تک خار

در این محصولات تنها از یک خار برای برندگی به کار می رود. از همین رو تیغ سیم خاردارهای تک خار تنها از دو نوک تیز برخوردار می باشند. بعضی از افراد به این محصولات سیم خاردار دونقطه هم می گویند.

سیم خاردار دو خار

چنانچه دوخار برای ایجاد برندگی به بدنه سیم خاردار متصل شود، محصول نهایی با عنوان سیم خاردار دوخار شناخته می شود. این محصولات هم به سیم خاردار چهار نقطه معروف می باشند.

انواع سیم خاردار + قیمت و خرید


انواع سیم خاردار از نظر جنس

همانطور که گفتیم، یکی دیگر از تفاوت هایی که باعث به وجود آمدن انواع سیم خاردار شده است، جنس محصول می باشد. البته غالب توری فلزی های موجود در بازار از جنس مفتول به ویژه مفتول گالوانیزه گرم می باشند، اما بعضی از آن ها به علل مختلف با روکش PVC عرضه می شوند.

سیم خاردار با روکش PVC

البته گاهی اوقات سیم خاردار با لایه ای از روکش پی وی سی پوشانده می شود. این کار علاوه بر زیبایی ظاهری، استحکام محصول و مقاومت آن در مقابل خوردگی را افزایش می دهد. شاید برای دیدن این محصولات شانس کمی داشته باشید چرا که بیشتر کاربرد آن ها در دریا و اقیانوس می باشد. این نوع سیم خاردار با یک لایه پلاستیکی پوشانده می‌شود تا علاوه بر مقاومت در برابر زنگ‌زدگی، ظاهری زیباتر و تنوع رنگی داشته باشد. برای استفاده در محیط‌هایی که نیاز به هماهنگی ظاهری دارند مناسب است.

سیم خاردار گالوانیزه

سیم خاردارهایی که از گالوانیزه ساخته می شوند، به معنای واقعی کلمه تیز بوده و امنیت فوق العاده ای فراهم می کنند. در این محصولات غالبا هم سیم هم تیغه از مفتول گالوانیزه گرم ساخته می شود که این موضوع باعث مقاومت بالای محصول در مقابل زنگ زدگی و خوردگی می شود.

انواع سیم خاردار + قیمت و خرید


راهنمای خرید انواع سیم خاردار

حالا که با انواع سیم خاردار آشنا شدید، می توانید با خیالی راحت برای خرید مفتول(سیم) خاردار مناسب اقدام کنید. برای این کار شما می توانید سفارش خود را از بازار آهن، کارخانه جات و فروشگاه های آنلاین ثبت کنید. البته به شخصه خرید مستقیم از کارخانه را توصیه می کنم چرا که در این صورت قیمت نهایی سفارش تاحدود زیادی کاهش پیدا می کند. البته کارخانه های زیادی برای خرید سیم خاردار وجود دارند که من با دنبال کردن نظرات مشتریان متوجه شدم کارخانه فولاد توفیقی توانسته رضایت اغلب مشتریان را جلب کند.

با توجه به نوع مکانی که قصد دارید این سیمها را در آن نصب کنید، نوع مناسب سیم خاردار را خریداری کنید. در هنگام خرید باید به متریال آن توجه کنید، زیرا تعیین کننده کیفیت محصول و میزان ماندگاری را تعیین میکند. برای انتخاب مناسب و بهترین نوع سیم های خاردار، توصیه میشود از سایت ها و فروشگاه های معتبر خریداری نمایید. مجموعه آیرونید با سالها تجربه در زمینه فروش و نصب انواع سیم های خاردار آماده ارائه خدمات به شما عزیزان میباشد.

قیمت روز سیم خاردار (کلیک کنید)

سیم خاردار با روکش PVC

سیم خاردار روکش پی وی سی، همانطور که از اسمش هم مشخص است دارای لایه ای پلاستیکی مانند است که استحکام، زیبایی و مقاومت در مقابل خوردگی سیم را افزایش میدهد. پی وی سی بودن این مدل سبب کاربرد گسترده آن در دریا ها و اقیانوس ها شده می باشد. بطور معمول این سیم خاردار دارای تیغه های چهار پیچه و دو سیمه می باشند.

سیم خاردار تبری

سیم خاردار تبری در بازار با نام های دیگری نظیر سیم خاردار تیغی، ژیلتی، ناتویی و لیزری شناخته می شود. سیم خاردار تبری شامل دو مدل خطی و حلقوی می شود و مهم ترین ویژگی درخور توجه آن سطح ایمنی بالای آن است و در مقایسه با دیگر انواع سیم خاردارهای دیگر نظیر سیم خاردار سوزنی ایمن تر است.

سیم خاردار تبری یکی از جدیدترین انواع سیم خاردارها است که همانطور که از نامش نیز پیدا است تیغ های آن به صورت تبری شکل است که در فواصل استانداری به صورت منظم بر روی سیم مفتولی قرار گرفته اند. تیغ های این نوع سیم خاردار از ورق های گالوانیزه گرم با کیفیت بالا تولید می شود.

سیم خاردار سوزنی – سیمی

سیم خاردار سوزنی از تیغه های سوزنی و مستقیم ساخته شده که از لحاظ امنیت و ظاهری، معیار های مورد قبولی را براورده میکند. جنس این مدل، استیل ضد زنگ است و ضخامت آن حدود 2.5 میلی متر میباشد. محافظت قابل قبول و قیمت مناسب، دلیل استفاده گسترده این سیم خاردار در مناطق نظامی می باشد. در این نوع قطر مفتول اصلی و محوری ۳ میلی متر است و ۲ رشته خار به قطر ۲٫۵ میلی متر در دو طرف آن پیچ خورده است.

سیم خاردار تک مفتولی

این سیم خاردار همانطور که از اسمش هم مشخص است، ساده و تک سیمی بوده و عموما در زندان ها، ساختمان های دولتی، مراکز نظامی، کلبه ها، و تاسیسات امنیتی استفاده میشود. انواع مختلف سیم خاردار تک تیغه از جنس استیل، PVC، گالوانیزه گرم و سرد موجود است و فاصله تقریبی بین تیغه ها در این مدل سیم خاردار، 2 تا 6 اینچ می باشد.

سیم خاردار دو مفتولی

سیم خاردار دو مفتولی که به سیم خاردار معکوس هم معروف است از پیچش دو مفتول گالوانیزه دور هم به همراه تیغه ها بدست میاید. این نوع سیم خاردار هم مانند مدل قبلی دارای فواصل تیغه ای 2 تا 6 ینچی می باشد. پیچش دو مفتول برای ساخت این سیم خاردار باعث قدرت حداکثری آن و البته قیمت بالاتر آن میشود. از این سیم عمدتا برای دامداری، کشاورزی و صنایع مختلف استفاده میشود.

انواع سیم خاردار + قیمت و خرید

دستگاه تولید سیم خاردار

دستگاه ساخت سیم خاردار، دارای قابلیت تولید سیم خاردار بصورت تکی و دو مفتولی است که با روکش روی آبکاری شده و با کیفیت ساخته میشود. دستگاه بصورت افقی ساخته شده و مانند تصویر زیر از دو قسمت تشکیل شده که بوسیله لوله مرکزی بهم متصل شده اند.

انواع سیم خاردار + قیمت و خرید


آموزش نصب انواع سیم خاردار

قبل از خرید انواع سیم خاردار میزان نیاز خود را بررسی و هدف خود را مشخص کنید. همینطور برای نصب سیم خاردار استفاده از بعضی تجهیزات ایمنی مثل عینک، دستکش های ضخیم و بعضی لباس های ضخیم ضروری می باشد. سیم خاردار راه حلی ارزان و موثر برای ایمن نگه داشتن ملک شما می باشد. خرید و نصب آن بسیار آسان بوده و می تواند عامل بازدارنده نهایی برای متجاوزان و سارقان باشد. مراحل نصب انواع سیم خاردار به صورت زیر است:

  • برای ساخت پایه نگه دارنده سیم خاردار، می توان از متریال های مختلف مثل لوله، پروفیل و نبشی استفاده کرد. مکان های انتهایی و گوشه ای را برای نصب پایه نگه دارنده انتخاب کنید. بعد لوله یا نبشی را به شکل V درآورده و با فاصله 3 تا 4 متر به وسیله جوشکاری یا پیچ بر روی دیوار وصل کنید.
  • انتهای 4 تا 8 اینچ از انتهای انواع سیم خاردار را با دقت باز نمایید و در ارتفاع دلخواه شروع به پیچیدن آن به دور پایه کنید. بعد آن را در وضعیت مناسب محکم نمایید. برای محکم کردن سیم خاردار، می توانید بین دو سیمی که به هم تابیده شده اند، فاصله ایجاد کنید و بعد یک گیره را از این شکاف وارد نمایید. این گیره به نگه داشتن سیم خاردار در جای خود کمک می کند. با کمک انبردست، انتهای گیره را یک یا دو بار به دور سیم خاردار خم نمایید تا دو قسمت را به خوبی به هم بچسبانید. هر چه بهتر این کار را انجام دهید، احتمال شل شدن سیم در طول زمان کمتر می شود.
  • سیم خاردار را با دقت تا پایه بعد باز کنید و همانطور که در ابتدا انجام دادید در ارتفاع دلخواه ببندید. به همین ترتیب تا انتهای حصار بستن سیم خاردار را ادامه بدهید. در نهایت هم در انتهای حصار، سیم خاردار را برش بدهید.

نصب انواع سیم خاردار به تنهایی امکان پذیر می باشد. اما در زمان نصب مهم است نکاتی ایمنی مثل استفاده از دستکش مناسب، عینک مناسب کار، چکمه، لباس ایمنی مناسب، به همراه داشتن یک نیروی کمکی، تعیین نقشه حصارکشی و نقاط مربوط به سیم خاردار رعایت شود. چون موجب آسان تر شدن روند نصب انواع سیم خاردار می گردد.

روش نصب سیم خاردار خطی

بخش اصلی نصب سیم خاردار خطی شامل محکم کردن رشته های سیم خاردار در امتداد یک خط مستقیم می باشد. مراحل نصب سیم خاردار خطی به شرح زیر است:

  • طول ناحیه ای که می خواهید سیم خاردار را در آن نصب کنید بر حسب سانتی متر یا متر اندازه بگیرید. این مقدار سیم مورد نیاز شما را مشخص می کند.
  • پایه های حصار را در فواصل منظم در امتداد خطی که سیم خاردار نصب می شود نصب کنید. پایه ها باید با فاصله حداقل 180 سانتی متر از هم نصب شوند و حداقل در 60 سانتی متری روی زمین قرار گیرند.
  • سیم خاردار را در طول خط نرده باز کنید و مطمئن شوید که کشیده و صاف باشد. سیم پایین نباید بیش از 30 سانتی متر از زمین فاصله داشته باشد.
  •  سیم خاردار را با پیچاندن آن به دور میله و بستن آن با یک گیره یا گره سیم به اولین پایه نرده محکم کنید. مطمئن شوید که سیم محکم کشیده شده. در انتخاب نوع گیره دقت کنید که کارایی و مقاومت مناسب را داشته باشد.
  • سیم خاردار را در امتداد خط نرده بکشید و مطمئن شوید که صاف باشد. آن را دور هر پایه نرده بپیچید و با گیره های سیم محکم کنید.
  • وقتی به انتهای خط نرده رسیدید، سیم خاردار را به طول مناسب ببرید و چند سانتی متر اضافی بگذارید تا دور آخرین تیر نرده بپیچید.
  • سیم خاردار را دور آخرین میله نرده بپیچید و آن را با یک گیره یا گره سیمی ببندید. دوباره مطمئن شوید که سیم محکم کشیده شده.

توجه: زمان نصب سیم خاردار استفاده از دستکش های مخصوص ضخیم و محافظ چشم بسیار مهم است، چرا که می تواند موجب آسیب شود.

نصب سیم خاردار حلقوی تیغی

سیم خاردارهای حلقوی تیغی از متداول ترین سیم خاردار های مورد استفاده در املاک مسکونی و مناطق شهری بوده که ظاهری یک دست و منظم دارد.

مراحل و نحوه نصب سیم خاردار حلقوی تیغی بدین شرح است:

  •  متناسب با طول دیوار مورد نظر، به فواصل معین (حداقل 180 سانتی متر) پایه های V شکل بر روی دیوار نصب شوند.
  •  سیم خاردار حلقوی تیغی را به اولین میله پایه بپیچید و با بست سیم به خوبی محکم کنید.
  •  سیم خاردار حلقوی تیغی معمولا در بخش ابتدایی و انتهایی خود یک دسته دارند. برای باز کردن سیم خاردار حلقوی می توانید از این دسته ها کمک بگیرید.
  •  سیم خاردار را با رعایت ارتفاع مناسب در طول پایه ها بکشید و به کمک بست های سیم، به پایه ها محکم کنید. به میزان بازشدگی سیم خاردار توجه داشته باشید چرا که بازشدگی بیش از حد موجب کم شدن ارتفاع سیم خاردار و در نتیجه کاهش امنیت می شود.
  •  دو حلقه انتهایی سیم خاردار را به آخرین پایه نصب شده محکم کنید. حتما از بست های محکم و با کیفیت برای محکم کردن سیم خاردار به پایه ها استفاده شود.

نصب سیم خاردار حلقوی سوزنی

سیم خاردار حلقوی سوزنی بیشتر برای مناطق نظامی و زندان ها کاربرد دارد؛ هر چند در مکان های دیگر هم قابل استفاده می باشد. نصب سیم خاردار حلقوی سوزنی یا سیم خاردار اسرائیلی به این شیوه قابل انجام است:

  • به تعداد مورد نیاز و به فواصل معین پایه های V شکل بر روی دیوار مورد نظر نصب شود.
  • ابتدای سیم خاردار را به دور میله پایه ابتدایی بپیچید و با بست سیم محکم کنید.
  • سیم خاردارهای حلقوی سوزنی معمولا در بخش ابتدایی و انتهایی خود یک دسته دارند. برای باز کردن سیم خاردار حلقوی سوزنی می توانید از این دسته ها کمک بگیرید.
  • در فواصل معین سیم خاردار را به کمک بست به پایه ها محکم کنید و مطمئن شوید میزان بازشدگی سیم خاردار در تمام طول دیوار یکسان باشد
  • بخش انتهایی سیم خاردار را به آخرین پایه بپیچید و با بست های مناسب و محکم، سفت کنید.

اجرا و نصب سیم خاردار حلقوی تیغی و سوزنی بر روی دیوار

در ابتدا ساخت پایه به صورت ( V ) شکل انجام می شود که بر روی دیوار نصب می گردد و سیم خاردار خطی از طرفین کشیده شده و سیم خاردار حلقوی ما بین آن قرار می گیرد. این روش اکثرا برای باغها، پادگانها و مناطق نظامی اجرا می شود، در صورت تمایل می توان از سیم بکسل به جای سیم خاردار خطی استفاده کرد و سیم خاردار حلقوی را ما بین آن قرار داد که در اینصورت نتیجه بهتری خواهد داشت.

سیم خاردار ها در انواع خطی، حلقوی سوزنی و حلقوی تیغی تولید می شود که هرکدام بسته به نوع مصرف کاربرد های متفاوتی دارند. قیمت نصب سیم خاردار به محل اجرا، نوع سیم خاردار مصرفی و متراژ محل اجرای پروژه و همینطور نوع زیرسازی بستگی دارد. سیم خاردار تیغی یا ژیلتی که با تیغ هایی با فاصله معین تولید می شود دارای کارایی منحصر بفرد بوده و در نوع خود یک بازدارنده بسیار مطلوب و بی نظیر است.

سیم خاردار های با قابلیت نصب و اجرا بر روی نرده

  • اجرای سیم خاردار حلقوی بر روی سینه نرده از داخل و یا از بیرون: در این روش از قرار گرفتن پاها بر روی دیوار جلو گیری می کند و شرایط را برای شخصی که قصد ورود به داخل ساختمان را دارد، سخت و یا غیر ممکن می کند.
  • اجرای سیم خاردار بالای نرده: در صورتی که پایه های بالای نرده به صورت وی شکل ( V ) باشد می توان سیم خاردار حلقوی را ما بین آن قرار داد و از طرفین، سیم خاردار حلقوی را مهار کرد.
  • اجرای سیم خاردار بصورت (مکمل): که در این مورد از لحاظ امنیتی فوق العاده و ضریب امنیت را بالا می برد، در این روش سیم خاردار هم بر روی نرده و هم بر روی سینه نرده قابل اجرا است.

نکاتی که قبل از خرید سیم خاردار باید بدانید….

ویژگی های مهمی که باید برای انتخاب سیم خاردار در نظر گرفته شود شامل مواردی مانند نوع سیم (خطی یا حلقوی)، ضخامت و مقاومت آن است. سیم خاردار باید با کیفیت بالا و مقاوم در برابر خوردگی و زنگ زدگی باشد. همچنین نوع فلزی که از آن ساخته شده است نیز بسیار مهم است؛ برخی از انواع سیم خاردار از آهن و برخی دیگر از فولاد گالوانیزه ساخته می شوند که هر کدام ویژگی ها و مزایای خود را دارند.

همینطور در هنگام خرید با توجه به قیمت سیم خاردار خریداری شده با تحقیق در مورد فولادی که در این محصول استفاده شده است از مرغوبیت آن اطمینان حاصل کنید.

شما باید با توجه به هدف و مکانی که قصد استفاده از سیم خاردار را در آن دارید نمونه مناسب این محصول را انتخاب و خریداری کنید. سیم خاردار یکی از لوازمی است که در بسیاری از فضاها و مکان ها برای ایجاد حفاظت و محافظت از حیوانات و یا افراد استفاده می شود. اما قبل از خرید و استفاده از این نوع سیم ها باید به نکات زیر توجه کنید: انواع سیم خاردار + قیمت و خرید

  1. نوع سیم: وجود انواع مختلف سیم خاردار مانند سیم های فلزی، پلاستیکی و یا نایلونی وجود دارد. بر اساس نیاز خود، نوع سیم را انتخاب کنید.
  2. ضخامت سیم: ضخامت سیم خاردار بر اساس نوع حیوان یا فضایی که می خواهید محافظت کنید، متفاوت است. برای حیوانات بزرگتر سیم های ضخیم تر و برای حیوانات کوچکتر سیم های نازک تر مناسب است.
  3. ارتفاع سیم: ارتفاع سیم خاردار باید بر اساس ارتفاع حیوان یا فضایی که می خواهید محافظت کنید، تعیین شود. برای حیوانات بلندتر ارتفاع بیشتری نیاز است.
  4. نصب و نگهداری: قبل از نصب سیم خاردار باید مطمئن شوید که ابزارهای لازم برای نصب را دارید و نیز نحوه نگهداری و تعمیر آن را بلد هستید.
  5. قیمت: مقایسه قیمت های مختلف سیم های خاردار و انتخاب یک محصول با کیفیت و قیمت مناسب بسیار مهم است. انواع سیم خاردار + قیمت و خرید

با رعایت این نکات می توانید سیم خاردار مناسبی را برای استفاده در فضای مورد نظر خود انتخاب کنید و از حفاظت بهتری برخوردار شوید.

انواع سیم خاردار + قیمت و خرید

خرید انواع سیم خاردار از آیرونید با بهترین قیمت!

قیمت روز سیم خاردار وابستگی زیادی به کیفیت سیم، تعداد رشته ها دارد و با توجه به این دو فاکتور تغییر پیدا می کند؛ البته موارد دیگری همچون قطر و نوع سیم خاردار نیز در تعیین قیمت فروش آن اثرگذار است. بنابراین باید در هنگام بررسی قیمت سیم خاردار باغی یا غیرباغی به آن توجه داشته باشید.لذا این مقطع فولادی از مفتول ارزان قیمت تولید می شود و برای حصار کشی و یا فنس کشی یک ناحیه می توان از آن استفاده کرد.

خرید سیم خاردار به صورت اینترنتی ساده ترین روشی است که برای تهیه محصولات مورد نیازتان وجود دارد. در خرید اینترنتی شما از هرجای ایران که باشید، به بزرگ ترین فروشنده های آهن آلات کشور مانند آیرونید دسترسی دارید. در این فروشگاه های بزرگ، محصولات متنوعی ارائه می شوند و می توانید سیم خارداری با مشخصات مورد نیازتان خریداری کنید. با خرید از آیرونید، از کیفیت و اصالت محصولات خریداری شده اطمینان خواهید داشت. همچنین می توانید از خدمات ارسال آیرونید استفاده کنید و سفارشات خود را در محل مورد نظرتان تحویل بگیرید.

0
Leave a Comment Your email address will not be published. Required fields are marked
دسترسی سریع
آیرونید، مرکز بزرگ فروش انواع آهن آلات در ایران است که تیرآهن، میلگرد، نبشی، پروفیل، ورق، فنس و … را با بهترین کیفیت و قیمت از کارخانه های تولید کننده مطرح، تامین می کند. این مجموعه سال هاست که فعالیت حرفه ای خود را ادامه داده و توانسته رضایت افراد بسیاری را جلب کند. برای اطلاعات بیشتر و خرید آهن آلات همین حالا با ما تماس بگیرید.
چگونه اعتماد کنیم
آدرس دفتر مرکزی
طراحی شده در استودیو دیزاین الفبا وب
فیلترها