لیست عناوین
Toggleناودانی 12 یکی از پروفیل های فولادی بوده که به شکل حرف U انگلیسی طراحی شده و از یک بخش طولانی تر به نام “جان” و دو بخش موازی به نام “بال” تشکیل شده. در اینجا به توضیح کامل و جامعی درباره ناودانی 12 می پردازیم. برای خرید ناودانی 12 مطالعه این مطلب می تواند برای شما مفید باشد.
آشنایی با ناودانی و تاریخچه آن
ناودانی که از کلمه انگلیسی Steel C Channels گرفته شده است، نوعی پروفیل بوده که از فولاد ساخته می شود. برای تولید این محصول، معمولا از روش نورد گرم به کار می رود. ناودانی از دو بخش بال و جان تشکیل شده که به سطح افقی آن جان و به دو بخش عمودی آن بال گفته می شود. این محصول دارای انواع مختلفی بوده که در ادامه آن ها را معرفی خواهیم کرد.
تاریخچه استفاده از ناودانی، به قرن بیستم باز می شود. در زمان جنگ جهانی دوم و بعد از آن از این محصول به عنوان یک مقطع فولادی مهم در صنعت های مختلفی استفاده می کردند.
با گذشت زمان و پس از جنگ جهانی دوم، کارخانه های تولید کننده فولاد، افزایش یافتند که همین امر باعث شد تا بیشتر تولیدکنندگان، بخش تولید ناودانی را به کارخانه های خود اضافه کنند. این محصول، هم اکنون یکی از مهم ترین مقاطع فولادی شناخته می شود و تقریبا در همه ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد.
مزایای به کارگیری ناودانی در صنایع شامل موارد زیر می شود:
- نیاز به فضای کم
- سبک وزن بودن
- سرعت بالا در نصب
- مقاومت و کارایی بالا
مشخصات فنی ناودانی 12
سایز ناودانی | ضخامت (میلیمتر) | وزن یک متر ناودانی (کلیوگرم) | وزن شاخه 6 متری (بر حسب کیلو) | وزن شاخه 12 متری (برحسب کیلو) |
12 | 7 | 13.5 | 80.4 | 160.8 |
- طول جان: 12 میلی متر
- طول بال ها: 5.2 میلی متر
- ارتفاع استاندارد: 6 متر
وزن ناودانی12: ناودانی سبک با وزن 10.4 کیلوگرم و ناودانی سنگین با وزن 68 کیلوگرم است، ناودانی 12 از نظر ضخامت هم به دو نوع سبک و سنگین تقسیم می شود:
- ضخامت نوع سنگین: 7.8 میلی متر
- ضخامت نوع سبک: 4.8 میلی متر
جنس و مواد ساخت
ناودانی 12 از مواد مختلفی نظیر فولاد گالوانیزه، آلومینیوم، و فولاد ضد زنگ تولید می شود. هر یک از این مواد دارای ویژگی ها و مزایای خاص خود می باشند:
- فولاد گالوانیزه: مقاومت بالا در برابر خوردگی
- فولاد ضد زنگ: مقاومت در برابر زنگ زدگی و خوردگی
- آلومینیوم: سبک و دارای شکل پذیری و استحکام بهتر
روش های تولید ناودانی 12
- نورد سرد: در این روش، ناودانی به شکل C با بال های صاف و موازی تولید می شود.
- نورد گرم: در این روش، ناودانی به شکل U با بال های کمی خمیده تولید می شود.
استانداردهای تولید ناودانی 12
- ناودانی C شکل: استاندارد UPE
- ناودانی U شکل: استاندارد UPN
انواع ناودانی بر اساس وزن
علاوه بر شکل ظاهری و جنس، ناودانی ها از نظر وزن هم به دسته های مختلفی تقسیم می شوند. به طور کلی می توانیم بیان کنیم که ناودانی ها از نظر وزن به دو نوع سبک و سنگین تقسیم شده اند. به محصولات فولادی که وزن آن ها از میزان تعریف شده در جدول استاندارد اشتال کمتر باشد، ناودانی سبک گفته می شود. در مقابل به محصولاتی که وزن آن ها با اندازه ها ثبت شده در این جدول برابر و یا بیشتر باشند، ناودانی سنگین می گویند.
انواع ناودانی 12
- ناودانی سبک: مطابق با استاندارد ملی شماره 1-4477 و استاندارد روسیه GOST 8240:1997
- ناودانی سنگین: مطابق با استاندارد اروپایی DIN EN 1026-1:2009
انواع ناودانی از لحاظ شکل ظاهری
به غیر از فرآیند، انواع ناودانی را می توان از لحاظ شکل ظاهری دسته بندی کرد:
ناودانی سنگین
ناودانی سنگین از لحاظ وزن و ابعاد، با اندازه های ثبت شده در جدول اشتا کاملا برابر است. ناودانی سنگین بر اساس اندازه های ثبت شده در جدول محاسباتی در تعدادی از کارخانه های داخلی کشور و هم چنین در برخی از کشورهای اروپایی تولید می شود.
ناودانی سبک
ناودانی سبک به نوعی از ناودانی گفته می شود که وزن آن از وزن تعریف شده در جدول استاندارد اشتال کمتر است.
ناودانی مشبک
ناودانی مشبک را از ورق گالوانیزه تولید می کنند. سوراخ هایی روی سطح ورق این ناودانی تعبیه شده است که با استفاده از این سوراخ ها، بتوان برای موارد لازم مثل بستن پیچ و مهره استفاده کرد. از ناودانی مشبک در ساخت قفسه های فلزی استفاده می شود.
ناودانی ساده
ناودانی ساده در صنایع ساختمانی و صنعتی استفاده می شود.ناودانی های ساده در اندازه های گوناگون از 8 تا 16 متغییر است. ارتفاع این نوع ناودانی ها، از 30 میلی متر تا 400 میلی متر است و ارتفاع و ابعاد این نوع محصول، بسته به نیاز مشتری هاست.
ناودانی های ساده بسته به نوع مشتری می تواند در اندازه های مختلفی تولید شود. از ناودانی ساده، در پایه و قاب دستگاه های صنعتی، اتاق کامیون، چهارچوب ها و … استفاده می شود.
ویژگی های ناودانی
انواع ناودانی ها ویژگی های مشترکی دارند که این ویژگی ها باعث شده اند تا کاربرد این محصولات روز به روز بیشتر شود. پس بهتر است شما هم با این ویژگی ها آشنا شده و سپس برای خرید اقدام کنید. بعضی از مهم ترین ویژگی های انواع ناودانی، به شرح زیر می باشند:
- مقاومت در برابر ضربات و آسیب های مختلف
- آسان بودن نصب آن در ساختمان ها
- طول عمر و ماندگاری طولانی مدت
- مقرون به صرفه بودن
- مقاومت در برابر همه تنش های فولادی
- سبک بودن آن ها نسبت به دیگر محصولات فلزی و آهنی
کاربردهای ناودانی 12
ناودانی 12 به خاطر ویژگی های فنی و مهندسی خاص خود در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد:
- ساخت چهارچوب های پنجره و درب
- صنعت ماشین سازی
- تولید گارد ریل ها و قاب های فلزی
- ساخت سازه های ساختاری و خرپاهای ساختمانی
- سازه های دیواری در انبارها و کارگاه ها
- ریل های سقف
- شاسی خودروها
- صنعت ساخت و ساز
- صنعت ماشین سازی
- استفاده برای ساخت نمای منازل
- صنعت کشتی سازی
- بکارگیری ناودانی به عنوان تیر و ستون
ناودانی سبک 12 و ناودانی 12 سنگین
اگر شما به این محصول نیاز پیدا کردید برای اینکه بتوانید انتخاب دقیق تری را داشته باشید قبل از خریداری باید مواردی را مدنظر قرار دهید از جمله اینکه، ناودانی سبک نیاز شما را رفع می کند یا سنگین. با داشتن اطلاع در این زمینه می توانید محصول مدنظر خود را گزینش نمایید.
ناودانی ها به صورت سبک تولید می شوند. ناودانی سبک یعنی ناودانی که وزن آن از وزن تعریف شده در جدول استاندارد اشتال کمتر است. به عبارت ساده تر ابعاد و وزن این محصول با اندازه های ثبت شده در جدول مهندسی محاسباتی تطابقی ندارد. معمولا از میزان استاندارد در نظر گرفته شده کمتر است، به همین منظور به آن ناودانی سبک می گویند.
ناودانی سنگین از لحاظ وزن و ابعاد تعریف شده کاملا با جدول اشتال برابر می باشد. به عبارتی این محصول براساس اندازه های ثبت شده در جدول محاسباتی تولید می گردد. به ناودانی سنگین ناودانی اروپایی هم گفته می شود و علت این موضوع این است که این محصول بر اساس استانداردهای اروپایی تولید می شود. برای دریافت قیمت ناودانی اروپایی می توانید از طریق راه های ارتباطی ذکر شده با ما در ایرونید تماس بگیرید.
کارخانه هایی مانند شکفته، فایکو، ناب و… هر دو نوع این محصول را تولید می نمایند.
این محصول فولادی در تعدادی از کارخانه های داخلی کشور همچنین در برخی از کشورهای اروپایی تولید می شود. از ابزارهای بسیار دقیق که مورد استفاده طراحان، محاسبه گران و مهندسان ساختمانی قرار می گیرد جدول اشتال محصولات فولادی می باشد. استفاده از این جدول استاندارد سبب گردیده تا در محاسبات صرفه جویی شود، همچنین زمان محاسبات نیز کاهش یابد.
پس می توانیم این گونه بیان کنیم که ناودانی سبک و سنگین در ابعاد، وزن استانداردهای رعایت شده در زمان تولید، الگوی اشتال، قیمت و کاربرد محصول با یکدیگر تفاوت دارند. قیمت در نظر گرفته شده برای هر دو نوع سبک و سنگین نیز براساس معیارهایی مانند وزن، سایز و… سنجیده می شود.
قیمت ناودانی 12 در آیرونید
لازم است بدانید ناودانی به دلیل شکل هندسی خود، کاربرد گسترده ای در ایجاد سازه های ساختمانی و صنعتی دارد. عواملی از قبیل جنس، ابعاد، وزن، روش تولید، شکلل ظاهری، استاندارد ساخت و نوع کاربرد مورد نظر می تواند بر قیمت این سازه ایده آل تاثیر بگذارد.
به علت نوسانات در بازار آهن در صورت اقدام به خرید، گرفتن تأیید قیمت روز ناودانی شرکت فولاد آیرونید الزامی میباشد. قیمت ناودانی شرکت فولاد آیرونید در لیست بصورت کیلویی ارایه می گردد. در بازار ناودانی شرکت فولاد آیرونید با نامهای ناودانی فولاد آیرونید ، ناودانی تبریز ، ناودانی آیرونید و ناودانی فولاد شناخته می شود.
تماس با آیرونید برای خرید ناودانی
آیرونید از مجموعه های بزرگ و قدرتمند در بازار فولاد بوده که انواع مقاطع فولادی از جمله ناودانی انواع برندها را به متقاضیان خرید این کالا عرضه می کند. برای خرید ناودانی 12 می توانید با کارشناسان آیرونید مشورت کنید و از تخصص و دانش فنی آن ها بهره مند شوید سپس اقدام به خرید کنید.
ناودانی 12، در واقع نوعی ناودانی با طول جان 13 بوده که در دو نوع سبک و سنگین تولید می شود و به دست مشتریان می رسد. خریداران می توانند پس از استعلام قیمت ناودانی 12 به شکل اینترنتی و تلفنی اقدام به خرید این کالا کنند. برای دریافت پیش فاکتور و ثبت سفارش خرید می توانید از طریق شماره تلفن های ذکر شدعه در سایت با کارشناسان ما در تماس باشید.
دسترسی سریع
- ثبت سفارش
- جدید ترین محصولات
- تخفیف دار ها
- جدید ترین محصولات
چگونه اعتماد کنیم
آدرس دفتر مرکزی
- شماره تماس021-58237
- ایمیل های ارتباطیINFO[at]IRONEED[dot]COM
- آدرس دفتر مرکزی :تهران، خیابان شریعتی، بالاتر از خیابان مطهری، کوچه بینا، پلاک ۸ واحد ۶